Odlični Napoli pobegao Mihi! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2015, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlični Napoli pobegao Mihi! (video)

Sjajna partija fudbalera Napolija, Sampdorija "potopljena"!

Ekipa Rafe Beniteza igra u najboljoj formi od početka šampionata u poslednje tri utakmice.

Nakon pobeda nad Fiorentinom i Kaljarijem sa po 3:0 i pobede u dvomeču sa Volfsburgom, ekipa Napolija je danas ugostila Sinišu Mihajlovića (po mnogima narednog trenera ove ekipe) i ekipu Sampdorije, jednog od direktnih konkurenata za ulazak u Ligu šampiona.

Ponovo smo videli odličnu partiju Napolija, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kraju zaslužena pobeda od 4:1.

Sampdorija je došla u prednost autogolom Raula Albiola u 12. minutu kada je Španac veoma loše reagovao i poslao loptu u svoju mrežu, ali se ekipa Napolija brzo trgla i došla do izjednačenja.

Igrao se 31. minut, Manolo Gabijadini je primio loptu, izborio se za poziciju i šutirao veoma jako za izjednačenje - 1:1.

Samo tri minuta je bilo potrebno igračima Napolija da dođu do prednosti u ovom meču.

Gabijadini je dodao loptu Iguainu, a jedan od najboljih igrača Serije A je u stilu najboljih napadača rešio situaciju, 2:1 za Napoli.

Početak drugog dela igre ponovo je pripao Napoliju, a povećanje prednosti videli smo već u 47. minutu meča. Insinje je uputio odličan udarac ka golu, neodbranjivo je to bilo, već je na semaforu pisalo 3:1.

Bez većih prilika, sve dok De Silvestri nije neozbiljno startovao na domaćeg igrača, a Iguain je uzeo loptu i bio je siguran - 4:1.

Do kraja utakmice Sampdorija preko Muriela dolazi do drugog gola, ali nije to bila neka uteha Siniši Mihajloviću, tri boda su ostala u Napulju.

Golove pogledajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.