Ode Leo iz Limoža - Vujošević (opet) ostao bez Vestermana! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2016, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ode Leo iz Limoža - Vujošević (opet) ostao bez Vestermana! (foto)

Vestermanova poseta Partizanu proteklog vikenda bila je uvod u njegov novi transfer. Ovoga puta u - Litvaniju!

Kako je danas i zvanično potvrđeno, dosadašnji plejmejker francuskog Limoža Leo Vesterman potpisao je ugovor na jednu plus jednu godinu sa litvanskim Žalgirisom.

Dvadesetčetvorogodišnji košarkaš je karijeru počeo u francuskom Asvelu, odakle je 2012. godine došao u Partizan, gde je stekao punu afirmaciju pod vođstvom trenera Duška >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vujoševića.

Međutim, teška povreda zbog koje je imao višemesečnu pauzu, doprinela je da utisak o njegovim igrama u Partizanu ne bude još bolji.

Potom je potpisao ugovor sa Barselonom, ali tamo nisu ozbiljno računali na njega, pa se preselio u Limož kao pozajmljen igrač.

Proteklu sezonu neće pamtiti po uspesima, jer Limož nije uspeo da se plasira čak ni u plej-of domaćeg šampionata, odnosno među osam najboljih ekipa.

Podsetimo, zimus je ovaj tim preuzeo Duško Vujošević, pa je Vesterman dobio priliku za ponovnu saradnju sa trenerom koji ga je ''lansirao'' u prvi plan.

Ipak, kao i pre par godina u Partizanu, Leo ponovo odlazi, a Vujošević ostaje da naredne sezone vrati Limož na stare staze uspeha.

#Zalgiris signs PG Leo #Westermann with 1+1 contract! Welcome to #Kaunas, @lwestermann!!! pic.twitter.com/LOg5IbiIPQ

— BC Zalgiris Kaunas (@bczalgiris) May 30, 2016
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rastanak sa Duletom, Vesterman našao novi klub

Izvor: B92, 30.Maj.2016

Francuski plejmejker Leo Vesterman novi je košarkaš litanvskog velikana Žalgirisa, pošto je potpisao ugovor na godinu dana...Šampion Litvanije ima opciju da produži saradnju na još godinu dana sa nekadašnjim košarkašem Partizana...Vesterman je ove sezone nastupao za Limož, koji je u toku sezone...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.