OTIŠAO: Nije bilo para, Mihajlović je morao da ga pusti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2017, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTIŠAO: Nije bilo para, Mihajlović je morao da ga pusti (FOTO)

Oprostio se na društvenim mrežama.

Engleski golman Džo Hart rekao je da će napustiti Torino, gde je ove sezone igrao na pozajmici iz Mančester sitija. Hart (29) je na početku sezone izgubio mesto u timu Mančester sitija po dolasku trenera Pepa Gvardiole i otišao je u Torino. Trener Torina Siniša Mihajlović rekao je prošlog meseca da bi želeo da zadrži Harta u timu, ali da klub nema novca za to.

- Hvala, Torino, ponosan sam što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam igrao za vaš poseban fudbalski klub. Vratiću se jednog dana, sada se pozdravljam sa vama, uživajte u letu. Nikada nećemo zaboraviti kako ste prihvatili mene i moju porodicu - naveo je Hart na društvenim mrežama.

- Zauvek ću navijati za Torino. Upoznao sam mnogo posebnih ljudi i ovo je bilo jedno od najlepših iskustava u mom životu - dodao je on.

Joe Hart posts farewell message to Torino pic.twitter.com/AOlf85V99e

— 101 Great Goals (@101greatgoals) May 29, 2017

Torino je završio sezonu na devetom mestu na tabeli, a u poslednjoj prvenstvenoj utakmici pobedio je Sauolo sa 5:3. Hart je rekao da je "višak" u Mančester sitiju i da očekuje da će na leto napustiti taj klub, uprkos tome što mu ugovor ističe za dve godine. On je odigrao 68 utakmica za reprezentaciju Engleske, a za njega su bili zainteresovani brojni evropski klubovi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.