OKS: Ðoković, Moldovan i košarkaši najbolji u 2014.

Izvor: Press, 09.Dec.2014, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKS: Ðoković, Moldovan i košarkaši najbolji u 2014.

Teniser Novak Ðoković peti put je proglašen za sportistu godine u tradicionalnom izboru Olimpijskog komiteta (Srbije (OKS), a priznanje za najbolju sportistkinju pripalo je kajakašici Nikolini Moldovan.
Najbolji tim u 2014. je košarkaška reprezentacija Srbije, vicešampion sveta, dok nagrada za najbolji ženski tim nije dodeljena pošto nijedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ekipa nije ispunila kriterijume.

Međutim, šanse za priznanje još uvek imaju prošlogodišnje pobednice, rukometašice, koje trenutno učestvuju na prvenstvu Evrope.

Trofej OKS za najbolji mladi tim pripao je ženskoj juniorskoj odbojkaškoj reprezentaciji, šampionu Evrope, a za najboljeg mladog sportistu proglašen je džudista Nemanja Majdov. 



Najuspešniji trener je kajakaški stručnjak Dragan Plavšić.

Trofej Međunarodnog olimpijskog komiteta, koji ove godine nosi naziv "Sport i umetnost" dobio je glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, autor filma "Montevideo, bog te video".

Dodelu priznanja za najbolje sportiste godine, na svečanoj ceremoniji u Domu Narodne skupštine, OKS je organizovao 21. put.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OKS: Najbolji Novak i Nikolina

Izvor: B92, 09.Dec.2014

Novak Đoković 5. put je proglašen za sportistu godine u tradicionalnom izboru OKS, a priznanje za najbolju sportistkinju pripalo je kajakašici Nikolini Moldovan..Najbolji tim u 2014. je košarkaška reprezentacija Srbije, vicešampion sveta, dok nagrada za najbolji ženski tim nije dodeljena pošto...

Nastavak na B92...

Ðoković, Moldovan i košarkaši najbolji u 2014.

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Dec.2014

Teniser Novak Ðoković peti put je proglašen za sportistu godine u tradicionalnom izboru Olimpijskog komiteta Srbije (OKS), a priznanje za najbolju sportistkinju pripalo je kajakašici Nikolini Moldovan...Najbolji tim u 2014. je košarkaška reprezentacija Srbije, vicešampion sveta, dok nagrada za...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ðoković, Moldovan i košarkaši najbolji u 2014.

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2014

BEOGRAD - Teniser Novak Ðoković peti put je proglašen za sportistu godine u tradicionalnom izboru Olimpijskog komiteta Srbije a priznanje za najbolju sportistkinju pripalo je kajakašici Nikolini Moldovan...Najbolji tim u 2014. je košarkaška reprezentacija Srbije, vicešampion svijeta, dok nagrada...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.