Novicki se vratio kući, Vircburg ga dočekao žurkom /foto/

Izvor: Blic, 28.Jun.2011, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novicki se vratio kući, Vircburg ga dočekao žurkom /foto/

Prva zvezda Dalas Maveriksa, nemački košarkaš Dirk Novicki vratio se u svoj rodni grad dve nedelje pošto je svoj tim doveo do prve titule u NBA.

Novickog je u sportskoj sali u Vircburgu dočekalo više od 3.000 ljudi. On je posle toga otišao u gradsku većnicu i upisao se u zlatnu knjigu grada.

Navijači su vikali "MVP, MVP" i tako pozdravili najkorisnijeg igrača (MVP) finala NBA lige, u kome je Dalas pobedio Majami hit.

Novicki je potom dobio motornu paradu, a na žurci napolju okupilo se oko 15.000 ljudi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novickog u Nemačkoj dočekalo 15.000 ljudi FOTO

Izvor: S media, 28.Jun.2011

Prva zvezda Dalas Maveriksa, Dirk Novicki, vratio se u svoj rodni grad, više od dve nedelje pošto je svoj tim doveo do prve titule u NBA. ..Novicki želi na Eurobasket..Bahato: Džejms i Vejd ismevaju bolest Novickog VIDEO..NBA: Novicki opet presudio, Peđa na parketu dve sekunde! VIDEO..Novicki u...

Nastavak na S media...

Svečani doček za Dirka Novickog u domovini (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Jun.2011

Prva zvezda Dalas Maveriksa, Nemac Dirk Novicki vratio se u svoj rodni grad, više od dve nedelje pošto je svoj tim doveo do prve NBA titule.. . Novickog je u sportskoj sali u Vircburgu dočekalo više od 3.000 ljudi. On je posle toga otišao u gradsku većnicu i upisao se u zlatnu knjigu grada.. . Navijači...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Povratak heroja

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2011, 13:49

NBA zvezda, Dirk Novicki, vratio se u svoj rodni grad gde je dočekan kao nacionalni heroj.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.