Novi veliki problemi za Lalatovića - Bićemo baš oslabljeni protiv Španaca!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2017, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi veliki problemi za Lalatovića - Bićemo baš oslabljeni protiv Španaca!

Reprezentacija Srbije vodi protiv Makedonije posle prvog poluvremena u Bidgošću, ali selektor Nead Lalatović se suočio sa još dva velika kadrovska problema.

Podsetimo, u utakmici protiv Portugala povredio se napadač Aleksandar Čavrić, za koga je Evropsko prventvo završeno, ali to nije kraj problema za naš nacionalni tim.

Naime, danas je, sredinom prog poluvremena Marko Grujić zaradio žuti karton, što mu je ukupno drugi od početka šampionata, s obzirom da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je ''požuteo'' i proti Portugala. Prema tome, ni na njega Nenad Lalatović neće moći da računa u trećem kolu protiv Španije!

Nažalost, ni to nije sve...

Naš desni bek Milan Gajić je u 13. minutu meča sa Makedonijom doživeo povredu skočnog zgloba posle oštrog starta Markoskog. Izdržao je na terenu do kraja prvog poluvremena, ali je u pauzi zamenjen, pa je njegovo mesto zauzeo Aleksandar Filipović.

U ovom trenutku je veliko pitanje da li će i on moći da nastupi protiv Španaca...

Podsetimo, Srbija je prvo poluvreme protiv Makedonije dobila sa 1:0, golom Mijata Gaćinovića u 24. minutu.

--

Srbija konačno postigla gol na EP, ima li šta sporno? https://t.co/tIoXr3FA5q

— Sportske.net (@sportske) June 20, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.