Novi direktor Rome: Gospodin, Frančesko Toti

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jul.2017, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi direktor Rome: Gospodin, Frančesko Toti

Princ Rima je čitav svoj život poklonio Romi, to je činio tokom 25 godina profesionalne karijere, to će činiti i nakon nje – jer je za njega Roma daleko više od običnog kluba

Legenda ostaje u klubu i otvra novo poglavlje. Frančesko Toti je i zvanično postao direktor Rome i biće u direktnoj saradnji sa sportskim direktorom Monćijem i trenerom Euzebiom di Frančeskom.

Princ Rima je nestvarnu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fudbalsku karijeru završio 28. maja ove godine, a nije dugo čekao da se uhvati novog posla.

“Sada počinjem još jedan važan zadatak kao direktor, gde se nadam da ću imati slićan uticaj kao što sam imao na terenu. Fudbal je moja strast, on je za mene sve: zabava i prijateljstvo, postigao sam mnogo golova i upoznao mnogo ljudi. Uvek sam bio ozbiljan. Sada govorimo o različitim stvarima, biće to drugačiji posao, ali će mi fokus ostati isti. Možda uspem da pružim i više, jer imam dosta fudbalskog iskustva koje će mi pružiti šansu da pomognem timu”, rekao je Toti.

Nova uloga Princa Rima nije jasno iskristalisana, ali se očekuje da Toti pronađe svoju ulogu u klubu.

“Sad sam na početku, dolazi nova faza i nova avantura. Imao sam vremena da odlučim i spreman sam da nastavim da služim ovom timu, iz dana u dan, sa smirenošću i poverenjem. Pokušaću da budem dostupan svakome, od omladinskog sektora do predsednika. Možda će potrajati šest meseci, godinu dana, dve godine, ja ne znam – želim da nađem najbolju ulogu. Imam priliku da radim sa direktorom Monćijem, predsednikom Palotom, Baldisonijem, Di Frančeskom. U ovom trenutku detalji nisu precizni, ja ne želim da imam posebnu ulogu. Želim da budem i sve i ništa, želim da budem važna osoba za Romu, a u Romi dobro prepoznaju ono što želim da uradim”, rekao je Toti.

.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

"Princ Rima" ostaje u voljenom klubu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2017

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu kluba iz italijanske prestonice, Frančesko Toti je potvrdio da neće napustiti "Olimpiko"...Ova godina će u fudbalskim okvirima ostati upamćena i kao godina kada je Frančestko Toti okačio kopačke o klin...On je 28. maja 2017. godine, odigrao svoj poslednji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.