Novi Pazar završio sa kupovinom za ovu zimu

Izvor: Mondo, 09.Feb.2016, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar završio sa kupovinom za ovu zimu

"Osim ako ne iskrsne neka ekstra kombinacija", dodaje potpredsednik kluba Almir Brunčević.

Foto: MN Press

Fudbalski klub Novi Pazar angažovao je štopera Milana Savića do kraja sezone.

"Ovim smo, verovatno, stavili tačku na prelazni rok, osim ako ne iskrsne neka ekstra kombinacija", rekao je potpredsednik Novopazaraca Almir Brunčević.

Savić (21) je u Pazar stigao iz OFK Beograda, prethodno je u Belgiji nastupao za Hogstraten i Gent, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a u mlađim selekcijama nosio je dres Partizana.

Ovaj odbrambeni fudbaler će se novim klupskim drugovima pridružiti tokom predstojećeg vikenda, kada Novopazarci stižu sa priprema u Antaliji.

Milan Savić je odigrao 19 utakmica za OFK Beograd u prvom delu takmičenja u Superligi Srbije.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Novi Pazar angažovao bivšeg štopera Partizana

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2016

Fudbalski klub Novi Pazar angažovao je štopera Milana Savića do kraja sezone, rečeno danas je u tom superligašu...Milan Savić (21) je u Pazar stigao iz OFK Beograda, prethodno je u Belgiji nastupao za Hogstraten i Gent, a u mlađim selekcijama nosio je dres Partizana..."Ovim smo, verovatno, stavili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.