Novak nastavio preslišavanje Berdiha!

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2016, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak nastavio "preslišavanje" Berdiha!

Novak arhivirao staru mušteriju i plasirao se u polufinale Toronta.

Najbolji teniser sveta Novak Djoković plasirao se u polufinale mastersa u Torontu, pošto je u noći izmedju petka i subote pobedio Tomaša Bedriha u dva seta, 7:6, 6:4.

Novak je posle teškog prvog seta napravio brejk i to nakon što je Čeh odservirao duplu grešku, posle toga se najbolji na svetu nije osvrtao.

On je tako nastavio dominaciju protiv Berdiha koga je pobedio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 25 od 27 duela.

Novak je kanadski open osvojio tri puta, za mesto u novom finalu igraće protiv Gaela Monfisa koji je u dva seta, 6:4, 6:4 pobedio domaćeg favorita Miloša Raonića.

U top 4 su Sten Vavrinka koji je lako sa 6:1, 6:3 slavio protiv iskusnog Kevina Andersona i Kei Nišikori koji je bio bolji od Dimitrova. To je bio i najneizvesniji meč četvrffinala, igrana su tri seta, ali na kraju nije bilo dileme, 6:3, 3:6, 6:1 za Japanca.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak pleše i van terena: Pogledajte urnebesnu koreografiju (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2016

Reklo bi se sa pola snage Novak Đoković je dogurao do polufinala Rodžers kupa u kom će u noći između subote i nedelje igrati protiv Gaela Monfisa...Pobedu protiv Tomaša Berdiha u četvrtfinalnom duelu turnira u Torontu Srbin je proslavio zanimljivim plesom koji je zabeležila kamera u hodniku,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Đoković u finalu Toronta

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jul.2016, 08:44

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale mastersa u Torontu, pošto je prošle noći u polufinalu pobedio Francuza Gaela Monfisa u dva seta - 6:3, 6:2...Đoković, koji je Rodžers kup do sada osvajao 2007, 2011. i 2012. godine, za novu titulu će igrati protiv Keija Nišikorija iz...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.