Novak krenuo u osvajanje Rima!

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2015, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak krenuo u osvajanje Rima!

Prvi teniser sveta izborio plasman u treće kolo turnira Masters serije u Rimu, pošto je danas, uz nešto više problema nego što se očekivalo, savladao Španca Nikolasa Almagra.

Posle dva sata provedena na terenu, Novak Đoković je uspeo da savlada upornog Nikolasa Almagra i plasira se u treću rundu takmičenja.

Prvi teniser sveta nije briljirao, morao je da igra sva tri seta, ali što je najvažnije, Novakova pobeda nije izostala. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kraju 2-1, po setovima 6-1, 6-7 (5-7) i 6-3.

Posle tri gema ravnopravne borbe, Novak je ''dodao gas'' i bez ikakvih problema dobio prvi set rezultatom 6-1.

Očekivalo se da Đoković rutinski završi posao u drugom setu, ali se iskusni Almagro nije predavao, pružao je odličan otpor, ne dozvoljavajući srpskom teniseru da stigne do prednosti.

Usledio je taj-brejk, u kome je Almagro uspeo da kruniše sjajan period svoje igre i izjednači na 1-1 u setovima.

Dobro se Španac držao i u većem delu trećeg seta, a onda, u osmom gemu, Novak pravi brejk i zatim u narednom bez problema završava posao.

U trećem kolu Đoković će se sastati sa boljim iz duela Brazilca Belučija i Španca Bautiste.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Đoković u osmini finala Masters turnira u Rimu

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Maj.2015

Najbolje rangirani teniser sveta Novak Đoković plasirao se danas u osminu finala Masters turnira u Rimu, pošto je u drugom kolu savladao Španca Nikolasa Almagra sa 2:1, u setovima 6:1, 6:7, 6:3...Đoković je do četvrte pobede nad Almagrom u isto toliko duela došao posle dva sata i dva minuta igre...U...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.