Novac dat klubovima je bačen u bunar

Izvor: Vesti-online.com, 23.Dec.2014, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Novac dat klubovima je bačen u bunar"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da Vlada u ovom trenutku nema snage da sprovede reforme u sportu pošto postoje otpori među čelnicima klubova.

"Svi vas lažu da su za privatizaciju i dok je god tako, možete da imate onaj cirkus u Zvezdi, Partizanu, svakom klubu u kojem imate gubitke od ne znam koliko miliona", rekao je Vučić u Skupštini Srbije.

Vučić je kazao da nema snagu da "ono što je pravično, pravedno i dobro" sprovede do kraja.

"A >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << oni pričaju o reformskim merama tako što su promenili ime stadionu i svi treba da se plavimo blesavi da to ne vidimo", kazao je premijer Srbije.

On je dodao da je novac dat sportskim klubovima "bačen u bunar".

"Pare su bačene u bunar, džepovi su napunjeni, a klubovi propadaju", istakao je Vučić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vučić: Nema snage da se sprovedu reforme u sportu

Izvor: Beta, 23.Dec.2014

BEOGRAD, 23 decembra 2014. (Beta) - Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je u ponedeljak uveče da vlada u ovom trenutku nema snage da sprovede reforme u sportu pošto postoje otpori medju čelnicima klubova..."Svi vas lažu da su za privatizaciju i dok je god tako možete da imate onaj cirkus juče...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.