Nova velika čast, Mažić sudi finale!

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2017, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova velika čast, Mažić sudi finale!

Milorad Mažić je jedno od najvećih imena među sudijama u ovom trenutku, sudiće finale Kupa Konfederacija!

Milorad Mažić je neko ko se često pojavljuje u medijima u Srbiji, i to sa zaslugom. Najbolji srpski sudija dobija velika priznanja od FIFA i UEFA pošto sudi velika takmičenja, često je na centru kada su protivnici veliki rivali, a neretko je i u samim završnicama velikih takmičenja.

Sudio je prošle godine finale Super kupa Evrope, a ove godine će suditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << finale Kupa Konfederacija, odlučeno je danas.

Milorad Mažić će se naći na centru kada na teren izađu Čileanci i Nemci, reprezentacije koje su u polufinalnim mečevima bile bolje od Meksika i Portugala.

Utakmica se igra u nedelju od 21 čas u Sankt Petersburgu.

Inače, FIFA još uvek nije objavila ovu informaciju na svom zvaničnom sajtu, ali se očekuje da će to učiniti svakog trenutka.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.