Nole i ostali asovi mogu da odahnu: zabranjeno igranje na plavoj šljaci!

Izvor: Blic, 23.Jun.2012, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole i ostali asovi mogu da odahnu: zabranjeno igranje na plavoj šljaci!

Čelnici Asocijacije profesionalnih tenisera (ATP) odlučili su na današnjem sastanku u Londonu da u narednoj sezoni zabrane igranje mečeva na plavoj šljaci, na koju su se žalili mnogi igrači.

"Plava šljaka možda nudi bolji pregled gledaocima televizijskih prenosa, ali očigledno postoji problem u njenom kvalitetu, što je neprihvatljivo", istakao je predsednik ATP-a Bred Druit.

Druit je, kako je objavljeno na sajtu ATP-a, rekao da se naredni turnir >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << master serije u Madridu neće igrati na plavoj podlozi koja je promovisana ove sezone.

Među igračima koji su negodovali zbog nove podloge najglasniji su bili vodeći igrač na svetskoj rang listi Novak Đoković i drugoplasirani Rafael Nadal.

Oni su rekli da 2013. godine neće igrati na turniru u Madridu ako se ne promeni podloga terena.

Povezane vesti: Đoković pronašao krivca, optužio bivšeg predsednika ATP za plavu šljaku Novak: Nadam se da nikad više nećemo igrati na plavoj šljaci
Pogledaj vesti o: Tenis,   London

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nole pobedio: Zabranjeno igranje na plavoj šljaci!

Izvor: Kurir, 23.Jun.2012

LONDON - Čelnici Asocijacije profesionalnih tenisera (ATP) odlučili su na sastanku u Londonu da u narednoj sezoni zabrane igranje mečeva na plavoj šljaci, na koju su se žalili mnogi igrači..."Plava šljaka možda nudi bolji pregled gledaocima televizijskih prenosa, ali očigledno postoji problem...

Nastavak na Kurir...

Zabranjeno igranje na plavoj šljaci

Izvor: NaDlanu.com, 24.Jun.2012, 03:39

LONDON, 23. juna 2012. (Beta-AP) - Čelnici Asocijacije profesionalnih tenisera (ATP) odlučili su na sastanku u subotu u Londonu da u narednoj sezoni zabrane igranje mečeva na plavoj šljaci, na koju su se žalili mnogi igrači... LONDON, 23. juna 2012. (Beta-AP) - Čelnici Asocijacije profesionalnih...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.