Nojer se ne nada Zlatnoj lopti: Nisam brend kao Ronaldo i Mesi

Izvor: Press, 25.Dec.2014, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nojer se ne nada Zlatnoj lopti: Nisam brend kao Ronaldo i Mesi

Rus Lav Jašin jedini je golman koji je do sada osvojio ovu prestižnu nagradu
 Kristijano Ronaldo i(li) Lionel Mesi su poslednjih nekoliko godina osvajali Zlatnu loptu i niko nije bio ni blizu da ih ugrozi. Iako je golman Bajerna i šampiona sveta Nemačke, Manuel Nojer, uvršten među tri najveća kandidata za prestižnu nagradu, teško da će se i ovoga puta nešto promeniti.
“Ponosan sam što >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sam uvršten među tri kandidata za Zlatnu loptu. Međutim, Mesi i Ronaldo su u prednosti jer su obojica svetski poznati, a ja nisam takav brend kao oni”, konstatovao je Nojer.

Rus Lav Jašin jedini je golman koji je do sada osvojio Zlatnu loptu. Jašinu je to uspelo 1963. godine. U istoriji ove nagrade samo su tri defanzivaca bila najbolja - Franc Bekenbauer, Matijas Samer i Fabio Kanavaro. Ostale nagrade su otišle vezistima ili napadačima.

U izboru za Zlatnu loptu glasaju selektori i kapiteni reprezentacija, kao i novinari Frans fudbala, a FIFA će rezultate saopštiti na svečanosti u Cirihu, 15. januara.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Nojer: "Nisam globalni brend kao Ronaldo ili Mesi"

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2014

Golman Bajerna pričao je o svojim šansama za Zlatnu loptu, kao i o svojim rivalima za tu prestižnu nagradu, Mesija i Ronalda.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.