Njemu baš ne ide posle titule sa Zvezdom...

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2016, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njemu baš ne ide posle titule sa Zvezdom...

Očekivan epilog posle serije loših rezultata ove sezone.

Bivši trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović dobio je otkaz u kineskom Čangčun Jataiju, prenosi ''Žurnal''.

Njegova ekipa u prvih osam kola aktuelne sezone u šampionatu Kine osvojila je svega dva boda, uz šest poraza, bez ijednog trijumfa, nalazi se na poslednjem mestu na tabeli, pa ovakav rasplet i nije iznenađenje.

Podsetimo, Stojanović je pre dve godine sa Crvenom zvezdom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uspeo da osvoji šampionsku titulu i prekine šestogodišnju dominaciju Partizana u domaćoj Superligi, ali saradnju sa crveno-belima nije nastavio u sledećoj sezoni.

Nije dugo čekao na inostrani angažman, preuzeo je ekipu belgijskog Lirsa koja se borila za opstanak, ali je Stojanović napustio klupu ovog kluba pre kraja prošle sezone.

Nedavno je pronašao angažman u Kini, ali očigledno, ni tamo nije uspeo da ostvari željene rezultate...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević utešnom pobedom završio sezonu sa Limožom

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2016

Za ekipu Limoža, sezona u šampionatu Francuske je večeras završena, s obzirom da se Vujoševićev tim nije plasirao u plej-of...Večeras su odigrane utakmice poslednjeg, 34. kola ligaškog dela sezone u francuskoj LNB ligi...Ekipa Limoža koju sa klupe predvodi Duško Vujošević savladala je na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.