Njegova faca najbolje govori šta mu je Nadal uradio! Ovakvo poniženje nije viđeno na Rolan Garosu! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Jun.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njegova faca najbolje govori šta mu je Nadal uradio! Ovakvo poniženje nije viđeno na Rolan Garosu! (FOTO)

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Rafael Nadal igra kao u najboljim danima! Španac je brutalno počistio sa terena Gruzijca Nikoloza Bazilašvilija sa 6:0, 6:1, 6:0 za svega sat i po vremena igre.

Nadal se bez problema plasirao u osminu finala, gde ga čeka sunarodnik Roberto Bautista Agut, koji je takođe sa 3:0 u setovima savladao Jiržija Veselog u 3. kolu.

Španac je pokazao zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ga mnogi smatraju glavnim favoritom za osvajanje jubilarnog 10. Rolan Garosa, a Bazilašviliju, koji je prethodno eliminisao Viktora Troickog, nije bilo ni malo prijatno na terenu, gde je osvojio samo jedan gem, a u dva seta je dobio ''krompir''.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Zimonjić u osmini finala dubla na Rolan Garosu

Izvor: B92, 02.Jun.2017

Srpski teniser Nenad Zimonjić plasirao se u osminu finala Otvorenog prvenstva Francuske u paru sa Fernandom Verdaskom...Oni su u drugom kolu Rolan Garosa pobedili Julijana Noula i Florijana Majera sa 2:1 u setovima (6:2, 2:6, 6:2), posle sat i 39 minuta igre...Protivnici u borbi za četvrtfinale biće...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.