Ništa od spektakla na Bernabeu: Rafa povredio koleno i ne igra protiv Novaka!

Izvor: Blic, 04.Jul.2012, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od spektakla na Bernabeu: Rafa povredio koleno i ne igra protiv Novaka!

Humanitarni teniski meč između prvog i drugog tenisera sveta, Srbina Novaka Đokovića i Španca Rafaela Nadala ipak neće biti odigran 14. jula na stadionu Santjago Bernabeu u Madridu.

Razlog otkazivanja meča je, kako javlja španski "AS" povreda kolena Nadala, zbog koje će morati da miruje sve do Olimpijskih igara u Londonu.

Ispostavilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se da poraz od Lukaša Rosola na Vimbldonu nije bio slučajan jer je Nadal kasnije otišao na medicinske preglede gde je utvrđeno da mu se obnovila stara povreda kolena koju je vukao prethodnih sezona.

"Posle pregleda je ustanovljeno da imam tendinitis, odnosno da moram da mirujem 15 dana kako bi tada započeo s procesom oporavka do Londona. Želim da se izvinim svima što je do ovog moralo da dođe, ali i da se zahvalim Novaku Đokoviću što je nesebično želeo da učestvuje u ovom događaju", izjavio je Nadal.

Ovu vest potvrdio je i Real Madrid na svom sajtu:

"Rafael Nadal primoran je da zbog zdravstvenih razloga otkaže učešće u humanitarnom meču protiv Novaka Đokovića na stadionu Santjago Bernabeu, koji je trebalo da se odigra 14. jula".

Nije poznato kako će organizatori rešiti pitanje prodatih karata, budući da je do sada nekoliko hiljada ljudi kupilo ulaznice za spektakl.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Rafael Nadal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal povređen, ništa od meča na Bernabeu

Izvor: Akter, 04.Jul.2012

Humanitarni meč između Rafaela Nadala i Novaka Đokoića na Santijago Bernabeu neće biti odigran jer se Španac povredio

Nastavak na Akter...

Nadal otkazao humanitarni meč sa Đokovićem

Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Jul.2012

Humanitarni teniski meč između prvog i drugog tenisera svijeta, Srbina Novaka Đokovića i Španca Rafaela Nadala ipak neće biti odigran 14. jula na stadionu Santjago Bernabeu u Madridu. Razlog otkazivanja meča je povreda koljena Nadala, zbog koje će morati da miruje sve do Olimpijskih igara u...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.