Ništa od Liverpula - Ofanzivni vezista potpisuje nov ugovor?

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2016, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od Liverpula - Ofanzivni vezista potpisuje nov ugovor?

Izgleda da će Jirgen Klop ostati bez jedne od transfer želja za narednu sezonu.

Liverpul će sigurno doživeti rekonstrukciju tima na leto, a skauting služba i sportski sektor naporno rade da obezbede kvalitetna pojačanja Jirgenu Klopu.

Ipak, po svemu sudeći nemački stručnjak će ostati bez jedne od transfer želja, a to je belgijski reprezentativac iz redova Napolija, Dris Mertens.

Naime, kako prenose italijanski mediji, Mertens je na korak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od potpisivanja novog četvorogodišnjeg ugovora sa italijanskim vicešampionom.

Liverpul je bio veoma zainteresovan za njega u zimskom prelaznom roku, kada su "Crveni" nudili 16 miliona evra, ali je Napoli odbio ponudu. "KalčoMerkato" navodi da će Belgijanac dobiti znatno veći ugovor od sadašnjeg, prema kome prima 1,2 miliona evra godišnje.

Ovaj 29-godišnjak je odigrao 33 meča u Seriji A ove sezone i upisao po 5 golova i asistencija, ali čak 27 puta je ušao sa klupe. Ipak, on je zadovoljan svojim statusom u timu Mauricija Sarija.

"Mislim da me menadžer i dalje smatra veoma bitnim delom tima. Privilegija je igrati u klubu u kom je najveća legenda i veliki navijač Dijego Maradona", rekao je belgijski reprezentativac.

On je u dosadašnjoj karijeri skupio 44 nastupa za reprezentaciju svoje zemlje i postigao 8 golova, a našao se na spisku Marka Vilmotsa za predstojeće Evropsko prvenstvo u Francuskoj, na kome će se Belgija boriti u grupi E protiv Italije, Irske i Švedske.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.