Ni uporni Majnc ne može do boda: Bajern slavio u 90. minutu, gol Švajnštajgera

Izvor: Blic, 19.Dec.2014, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni uporni Majnc ne može do boda: Bajern slavio u 90. minutu, gol Švajnštajgera

Fudbaleri Bajern Minhena nisu prikazali igru kao po običaju, ali su uspeli da slave i u 17. kolu Bundeslige protiv Majnca nakon preokreta i pogotka u 90. minutu sa 2:1.

Bajern nije bio u punom sastavu, ali je i dalje glasio za velikog favorita protiv Majnca koji nije želeo olako da proda bodove na svom terenu, pa je u 21. minutu i poveo nakon što je lopta stigla na levi bok za De Blasisa koji je centrirao na drugu stativu gde se našao Soto koji je kroz noge matirao golmana Bavaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Manuela Nojera.

Samo tri minuta kasnije, velikan evropska scene dolazi do poravnanja preko oporavljenog Bastijana Švajnštajgera koji je izveo slobodan udarac sa nekih 20 metara i sa leve strane pogodio preko živog zida od stative za 1:1.

Imao je Majnc svoje prilike, ali ih nije iskoristio, pa je svako već sumnjao u kaznu koja je došla u 90. minutu posle ubačene lopte sa leve strane, te je Tomas Miler odlično reagovao u petercu i petom prosledio loptu za Arjena Robena koji nije imao problema da matira Karijusa za još jednu u nizu pobeda tima iZ Minhena.

Bundesliga, 17. kolo:

Petak:

Majnc - Bajern Minhen 1:2 (1:1)


(Soto 21 - Švajnštajger 24, Roben 90)

Subota:

15:30 Augsburg - Menhengladbah

15:30 Bajer Leverkuzen - Ajntraht Frankfurt

15:30 Šalke - Hamburg

15:30 Štutgart - Paderborn

15:30 Verder - Borusija Dortmund

18:30 Volfsburg - Keln

Nedelja:

15:30 Herta - Hofenhajm

17:30 Frajburg - Hanover

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.