Neverovatno - Real kupuje igrača da bi ga PRODAO?!

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2016, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatno - Real kupuje igrača da bi ga PRODAO?!

Florentino Perez je uvek imao računicu, ali ovo je zaista neuobičajena kupovina.

Kako prenosi dobro obavešteni madridski list Marka, Real Madrid će na leto vratiti Alvara Moratu za 32 miliona evra, ali da bi ga potom prodao za 50!

Naime, Juventus i Real Madrid su prilikom sklapanja ugovora za transfer Alvara Morate postavili klauzulu po kojoj ''kraljevski'' klub ima pravo preče kupovine, odnosno da vrati napadača za 32 miliona evra.

Ipak, Real Madrid >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << želi da zaradi na Morati kome je cena porasla na 50 miliona evra koliko su spremni da plate pojedini engleski klubovi.

Dakle, Real Madrid bi samo otkupom po cifri koja stoji u ugovoru i potom ''prosleđivanju'' u neki od engleskih klubova zaradio 18 miliona evra.

Navodno, u redu za 23-godišnjeg napadača već stoje Mančester junajted i Liverpul.

Podsetimo, Morata je u Juventus stigao leta 2014. godine za 20 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.