Neodlazak na SP nije katastrofa

Izvor: B92, 21.Maj.2013, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Neodlazak na SP nije katastrofa"

Izvršni direktor FS Australije Dejvid Gelop rekao je da "neće biti katastrofa" ako se ta reprezentacija ne plasira na Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

"Možda će zvučati čudno, ali neće biti katastrofa ako ne odemo na Svetsko prvenstvo."

"Fudbal u Australiji je napredovao i sada je A liga okosnica sporta u zemlji", rekao je on.

Čelnik Saveza naglasio je da navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žele da nacionalni tim ode na Mundijal u Brazil i dodao da "svi žele da budu deo tako važnog takmičenja".

Reprezentacija Australije takmiči se u azijskoj kvalifikacionoj grupi B i zauzima treće mesto sa šest bodova iz pet utakmica, koliko ima i četvrti Oman, ali sa utakmicom više. Poslednji je Irak sa pet bodova iz pet mečeva.

Ubedljivo prvi je Japan sa 13 bodova iz šest utakmica, dok je Jordan sakupio sedam bodova iz, takodje, šest mečeva.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sport uživo: Rasizam u Italiji

Izvor: RTS, 21.Maj.2013

Zbog rasizma pljušte kazne na Apeninskom poluostrvu. U poslednjoj utakmici 36. kola prvenstva Španije, Majorka protiv Betisa osvojila bodove nade. Čelnik Fudbalskog saveza Australije priprema javnost da se reprezentacija te zemlje možda neće plasirati na Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine...12.32...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.