Nemci bez jednog od najboljih na Evrobasketu

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2017, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemci bez jednog od najboljih na Evrobasketu

'Bild' piše da će as Čikago Bulsa propustiti okupljanje reprezentacije ovog leta.

Za Nemačku na ovogodišnjem Evrobasketu neće igrati Pol Cipser.

On je odlučio da tokom leta ostane u Americi i da se posveti individualnim treninzima jer smatra da će na taj način dobiti obzilniju ulogu u ekipi Bulsa nego prošle sezone.

Cipser je u svojoj ruki sezoni prosečno beležio 5.5 poena u regularnom delu, dok je u prvoj rundi plej-ofa protiv Boston Seltiksa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovaj 23-godišnji krilni košarkaš bio još bolji sa prosečnim učinkom od 7.3 poena i 3.5 skokova.

Njegov izostanak će svakako biti veliki hendikep za Nemce, koji će se takmičiti u grupi B (Tel Aviv) sa Italijom, Litvanijom, Gruzijom, Ukrajinom i Izraelom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milutinov dobio dodatnu konkurenciju u Pireju

Izvor: B92, 26.Jun.2017, 11:44

Nikola Milutinov dobio je dodatnu konkurenciju na poziciji centra u Olimpijakosu, stiže 27-godišnji Grk Jorgos Bogris...Bogris je protekle tri godine igrao u Španiji za Andoru, Bilbao i prošle sezone za Tenerife, za koje je prosečno beležio 7,6 poena uz 3,9 skokova u Endesa ligi, a 8,6 poena uz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.