Izvor: Blic, 16.Apr.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Vidić počeo da trenira

Defanzivac Mančester junajteda Nemanja Vidić počeo sa trenizima posle povrede kolena, koju je zadobio protiv Rome, na prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona .

Srpski reprezentativac koji je propustio poslednja tri susreta, počeo je sa punim treningom, iako je u prvi mah postojala bojazan da bi mogao da bude van terena do kraja sezone.

Na sreću "crvenih đavola" to se nije dogodilo, a kao opcija se pominje Nemanjino igranje već u subotu protiv Blekburna.

Osim Vidića opravio je i napadač Luis Saha.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vidić na terenu već u subotu?!

Izvor: B92, 16.Apr.2008

..Reprezentativac Srbije i defanzivac Mančester Junajteda Nemanja Vidić već tokom vikenda bi mogao da se vrati na teren. Vidić, koji je propustio prethodne tri utakmice engleskog šampiona, bez problema je izdržao trening u utorak i mogao bi da bude u sastavu Junajteda za subotnji meč sa Blekburnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.