Nejmar: Ponovo ćemo biti najbolji

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2015, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar: Ponovo ćemo biti najbolji

Brazilski fudbaler i član Barselone Nejmar istakao je da je njegov sunarodnik Dunga pravi izbor na mestu selektora i poručio da nacionalni tim može da vrati na vrh svetskog fudbala.

Petostruki svetski prvaci oporavili su se od ispadanja u polufinalu Svetskog prvenstva od Nemačke i nanizali osam pobeda u prijateljskim utakmicama, uoči Kupa Amerike koji se igra sledećeg meseca u Čileu.

- Brazil ima sjajan tim. Možemo da zauzmemo prvo mesto na svakom turniru. Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nastavimo da treniramo dobro kao do sada i da slušamo savete trenera, nema sumnje da ćemo ponovo biti najbolji - izjavio je 23-godišnji napadač za brazilski "Rekord".

As katalonskog giganta je, otkako je preuzeo kapitensku traku, na osam utakmica zabeležio isto toliko pogodaka, a ove sezone efikasan je i u dresu Barse gde je 37 puta tresao mrežu u svim takmičenjima.

Nejmara pre Kupa Amerike čeka i finale Lige šampiona protiv Juventusa 6. juna u Berlinu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.