Nejmar: Brazil će opet biti najbolji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2015, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar: Brazil će opet biti najbolji

Brazilski fudbaler i član Barselone Nejmar istakao je da je njegov sunarodnik Dunga pravi izbor na mestu trenera reprezentacije i poručio da nacionalni tim može da se vrati na vrh svetskog fudbala.

Petostruki svetski prvaci oporavili su se od ispadanja u polufinalu Svetskog prvenstva od Nemačke i nanizali osam pobeda u prijateljskim utakmicama, uoči Kopa Amerike koji se igra sledećeg meseca u Čileu.

"Brazil ima sjajan tim i možemo da zauzmemo prvo mesto na svakom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << turniru. Ako nastavimo da treniramo dobro kao do sada, i da slušamo savete trenera nema sumnje da ćemo ponovo biti najbolji", izjavio je 23-godišnji napadač za brazilski Rekord.

Barselonin as je otkako je preuzeo kapitensku traku u osam utakmica zabeležio je isto toliko pogodaka, a ove sezone efikasan je i u dresu Barselone gde je postigao 37 golova u svim takmičenjima.

Nejmara pre Kopa Amerika čeka i finale Lige šampiona protiv Juventusa 6. juna u Berlinu

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nejmar: Dunga može da nas vrati na vrh

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2015

RIO DE ŽANEIRO - Brazilski fudbaler i član Barselone Nejmar istakao je da je njegov sunarodnik Dunga pravi izbor na mjestu trenera reprezentacije i poručio da nacionalni tim može da vrati na vrh svjetskog fudbala...Petostruki svjetski prvaci su se oporavili od ispadanja u polufinalu Svjetskog prvenstva...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Nejmar: Brazil biće opet najbolji

Izvor: B92, 22.Maj.2015

Brazilac Nejmar istakao je da je Dunga pravi izbor na mestu selektora i poručio da nacionalni tim može da vrati u vrh svetskog fudbala...Petostruki svetski prvaci nanizali su osam pobeda u prijateljskim utakmicama, uoči Kopa Amerike koji se igra sledećeg meseca u Čileu..."Brazil ima sjajan tim i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.