Navijaću za PSŽ protiv Barselone

Izvor: B92, 07.Apr.2013, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Navijaću za PSŽ protiv Barselone"

Bivši fudbalski reprezentativac Francuske Zinedin Zidan rekao je da će u revanš utakmici četvrtfinala LŠ između Barselone i PSŽ-a navijati za francuski klub.

U prvoj utakmici na Parku Prinčeva Pari Sen Žermen i Barselona odigrali su 2:2, a sportski direktor Reala Zidan veruje da pariski klub može da iznenadi Katalonce.

"Navijaću za Pari Sen Žermen. Podržavam francuski klub. Ta utakmica je pozitivna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stvar za francuski fudbal. Iako sam iz Marseja, više bih voleo da PSŽ prođe dalje", rekao je Zidan.

"Biće teško na Kamp Nou, ali mislim da je Pari Sen Žermen sposoban da zabrine Barsu. Biće zanimljivo upravo zbog gola koji su postigli u završnici prve utakmice", dodao je jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala.

Zidan je podržao sunarodnika Karima Benzemu, koji ne prikazuje dobru igru u Real Madridu.

"Kada se fudbaler muči potrebna mu je podrška. On je jedan od najboljih igrača reprezentacije Francuske. Razumem zbog čega mu navijači na stadionu zvižde - žele da njihov napadač postiže golove, ali igračima je potrebna podrška. Veoma je kvalitetan i prevazići će tešku situaciju. Takođe, i francuska reprezentacija će imati koristi od njega. I ja sam imao problema u reprezentaciji, u karijeri se događaju loši rezultati. Na sreću, on može da se izdigne iz problema", zaključio je Zidan.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lekari ne daju, Mesi insistira da igra

Izvor: Press, 08.Apr.2013, 15:09

Mesi je povredu zadnje lože desne noge zadobio u prvoj utakmici sa PSŽ-om, koja je prošle nedelje završena remijem 2:2. On nije bio u timu protiv Majorke u subotu uveče, juče je počeo sa laganim treninzima, ali lekari smatraju da je bolje da ostane na klupi i uđe na teren samo ako baš bude...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.