Navijači držali čas

Izvor: Glas javnosti, 08.Dec.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači držali čas

Nakon samo jednog osvojenog boda u meču protiv Rada (1:1), navijači Partizana su ušli u autobus fudbalera „crno-belih“ i preneli im svoje nezadovoljstvo. Trener Slaviša Jokanović, naglašava da je taj potez najvatrenijih pristalica kluba za njega bio pomalo neočekivan, ali ističe da su stavovi „grobara“ ispravni. On još kaže da u četvrtak ima zakazan sastanak sa čelnicima kluba pred Upravni odbor koji je planiran za 15. decembar, na kojem bi trebalo da se raspravlja o njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << poverenju. Jokanović tvrdi da neće sam napustiti klub, jer bi to značilo da beži.

- Imali smo susret s navijačima. Oni su izneli stvari na svoj način, što sam i ja rekao nekim drugim rečima. Bila je to sasvim neuobičajena scena za mene, ali oni su preneli poruku šta se želi od ove ekipe i ovih igrača, podsetili koji grb nose. To se na našim podnebljima događa, nije neka velika novina. Ušli su u autobus, što nije normalno, niti uobičajeno, to još nisam video, ali izlaganje i ono što su imali da kažu bilo je poprilično ispravno - rekao je Jokanović.

Trener šampiona naglašava da je sastanak sa čelnicima kluba zakazan za dan nakon gostovanja u Novom Sadu, jer posle toga ima porodične obaveze.

- Zatražio sam od čelnika kluba da se vidimo u četvrtak ujutru, pošto u narednih 10 dana imam porodične obaveze. Da li će UO biti zadovoljan mojim radom ili ne, ne mogu da ocenim, već to znaju samo oni. To je njihov posao da vode klub. Meni je najlakši izlaz da pobegnem, ali to ni u jednom slučaju neću uraditi. Neću se pomeriti dok me klub ne razreši dužnosti, a ako budem trener i u narednom periodu, dok bi neki navijači rekli „ne daj bože“, sve ću dati da Partizan bude šampion i osvoji titule.

SEDMI UZASTOPNI PORAZ ČUKARIČKOG

U poslednjoj utakmici 16. kola fudbalskog prvenstva Srbije juče je u Beogradu ivanjički Javor savladao domaći Čukarički sa 3:1 (2:1). Strelci su bili: Bosančić u 38. minutu za Čukarički, a Mutavdžić u 42, Đokić u 45. i Vulićević u 69. minutu za Javor. Bio je to sedmi uzastopni poraz Čukaričkog u domaćem prvenstvu.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSTAJEM I AKO IZGUBIMO OD VOJVODINE

Izvor: Press, 07.Dec.2008, 23:37

Jokanović: Neću se pomeriti dok me klub ne razreši, a ako budem trener i u narednom periodu, na šta bi pojedini navijači verovatno rekli „ne daj bože", daću sve od sebe da Partizan bude šampion. .Trener Partizana Slaviša Jokanović poručio je da neće podneti ostavku čak i ako ekipa...

Nastavak na Press...

Dajte mi vremena

Izvor: Kurir, 09.Dec.2008, 06:37

Na poslednjoj utakmici protiv Rada navijači Partizana uzeli su na zub Ljubomira Fejsu skandirajući mu “Nikada nikog prestići nećeš, brz si ko kornjača, Fejsa, Fejsa, vrati milion evra”. Ovogodišnje pojačanje crno-belih ističe da ne misli da je bio toliko loš, ali da je svestan da može...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.