Navijači Arsenala očajni, ovo bi i za Vengera bio uvrnut transfer!

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2016, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Arsenala očajni, ovo bi i za Vengera bio uvrnut transfer!

Hoće li "Profesor" obrnuti igricu?

Džoni Evans u Arsenalu.

Zvuči kao dobra šala, ali zapravo nije, danas je ostrvske medije preplavila vest da Venger razmišlja o kapitenu Severne Irske kao zameni za povređenog Pera Mertesakera.

Evans je posle niza godina u kojima je bio ne više od rezerve u Junajtedu otišao u VBA gde je kod Pjulisa igrao standardno. Uspeo je sa Severnom Irskom da ode na EP.

ali niko ne veruje da je dovoljno dobar za ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Arsenalu treba.

Mertesaker je godinama stub odbrane "Gunera", iskusni Nemac je povredio koleno i odsustvovaće duže nego što se očekivalo.

Ono što navijače Arsenala najviše ljuti je suma koju je Venger navodno spreman da plati za Irca, priča se da će VBA, ako dođe do transfera inkasirati preko 20 miliona evra.

Komentari su duhoviti, ironični, očajnički, svi se slažu da je ovo posve neverovatno, ali i da je u pitanju Arsen Venger kome često ovakve stvari padaju na pamet.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.