Navijači Arsenala besni - Kako je Sančez četvrti?!?

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2015, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Arsenala besni - Kako je Sančez četvrti?!?

Eden Azar je osvojio priznanje za najboljeg igrača Premijer lige, a navijači Arsenala se ne slažu sa tom činjenicom.

Naravno, dosta je bilo priče o tome ko je najbolji igrač Premijer lige ove sezone, a nagrada je otišla u ruke Edena Azara, fudbalera Čelsija koji trenutno igra u životnoj formi.

Ipak, sa ovakvim izborom nisu zadovoljni navijači Arsenala koji smatraju da je najbolji igrač lige Aleksis Sančez.

Da stvar bude još gora >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << po navijače Arsenala, Aleksis je završio tek na četvrtom mestu ove liste, iza pomenutog Azara, Kejna i Davida De Hee. Pojedini navijači Arsenala na tviteru su išli čak dotle pa su pisali da je u pitanju veliki skandal.

Imaju i činjenice da je Aleksis Sančez bolji strelac i asistent ove godine uprkos tome da je ovo njegova prva sezona u Premijer ligi, za razliku od Azara.

Azar ove sezone ima 13 golova i 8 asistencija, dok Sančez ima 14 golova i takođe 8 asistencija.

Da li i vi mislite da je Sančez morao da bude barem među tri najbolja u Premijer ligi?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.