Naši teniseri nastavljaju takmičenje na turnirima u Moskvi i Beču

Izvor: RTS, 09.Okt.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naši teniseri nastavljaju takmičenje na turnirima u Moskvi i Beču

U drugom kolu singla na turniru Kup Kremlja u Moskvi Viktor Troicki pobedio je Janka Tipsarevića sa 2:0, po setovima 6:3, 6:4.
U borbi za polufinale treći reket Srbije i 60. na ATP listi sastaće se sa pobednikom iz duela između 98. na rang-listi Nemca Miše Zvereva i 66. igrača sveta Rusa Teimuraza Gabašvilija, protiv kojeg  vodi u međusobnim mečevima sa 2:0.
Na istom turniru, u ...
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troicki pobedio Tipsarevića

Izvor: Blic, 09.Okt.2008

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u četvrtfinale Kupa Kremlja, pošto je danas u Moskvi u drugom kolu savladao zemljaka Janka Tipsarevića sa 6:3, 6:4.....Troickom, trenutno 60. igraču na ATP listi, za pobedu na turniru u Moskvi bilo je potrebno jedan sat i 22 minuta. Tipsarević je kao 41....

Nastavak na Blic...

Poraz srpskog dubla u Moskvi nakon samo pola sata igre

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2008

MOSKVA - Srpski teniseri Janko Tipsarević i Viktor Troicki nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Kupa Kremlja u konkurenciji dublova, pošto su danas u Moskvi izgubili od trećih nosilaca Francuza Fabrisa Santoroa i Mihaela Lodre sa 6:0, 6:1...Srpski dubl nije bio na visini zadataka protiv raspoloženih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.