Napadači doneli Mihi prvu pobedu

Izvor: RTS, 29.Avg.2015, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadači doneli Mihi prvu pobedu

Fudbaleri Milana osvojili su prve bodove ove sezone u Seriji A, pošto su na svom terernu pobedili Empoli sa 2:1 (1:1) u drugom kolu šampionata.

Golove za Milan postigao je napadački duo novajlija Karlos Baka - Luiz Adrijano, koji su sjajno sarađivali. Prvo se Kolumbijac upisao u strelce, a kasnije je asistirao Adrijanu za pobednički pogodak.
Izdanak Milanove škole Rikardo Saponara mogao je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da dođe glave glave bivšem klubu, nakon što je izjednačio rezultat u 20. minutu.
Teže nego što se očekivalo Milan je došao do bodova, a trener Siniša Mihajlović upisao je prvu pobedu na zvaničnim mečevima na klupi "rosonera".
Rezultati i strelci:
Bolonja - Sasuolo 0:1 (Floro Flores 87)
Milan - Empoli 2:1 (Baka 16, Luiz Adrijano 69. - Saponara 20)
Nedelja:
Roma - Juventus (18 sati)
Atalanta - Frozinone (20.45)
Karpi - Inter (20.45)
Kjevo - Lacio (20.45)
Đenova - Verona (20.45)
Napoli - Sampdorija (20.45)
Torino - Fiorentina (20.45)
Udineze - Palermo (20.45)

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Miha očajan uprkos pobedi

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2015, 12:15

Trener Milana zadovoljan samo rezultatom...Nakon prve pobede u Seriji A, srpski trener nije imao razloga za euforiju, jer je njegov tim odigrao još jednu bledu partiju. Nakon poraza od Fiorentine, Karlos Baka i Luis Adriano su njegovom timu doneli pobedu..."Nismo zaslužili pobedu, loše igre iz prethodne...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.