Nadal: Nije mi ništa

Izvor: RTS, 05.Sep.2011, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Nije mi ništa

Španski teniser Rafael Nadal kome je tokom konferencije za novinare posle pobede nad Argentincem Davidom Nalbandijanom pozlilo zbog bolnih grčeva u nozi, biće spreman za nastavak turnira.

"Nema razloga za brigu. Treniraću bez problema", rekao je Nadal. Drugi reket sveta je u jednom trenutku na konferenciji za novinare uz bolni grč na licu tražio pomoć fizioterapeuta.

"Ne mogu da nastavim, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pozovite fizioteraopeuta", uspeo je da izusti Nadal, a zatim je, očigledno sa velikim bolovima, sa stolice skliznuo na pod.

Nekadašnji prvi teniser sveta dodao je da se sa takvom vrstom povrede ne susreće prvi put.

"Loše je to što se sve dogodilo ispred kamera. Da se to desilo u svlačionici, niko ne bi ni znao. Ali, ne brinite, sutra ću biti kao nov", poručio je Nadal novinarima.

Španski teniser će se u osmini finala Ju-Es Opena sastati sa Luksemburžaninom Žilom Milerom.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal se onesvetio na konferenciji za novinare (Video)

Izvor: Svet plus, 05.Sep.2011

Posle meča sa Davidom Nalbandijanom, drugi teniser sveta Rafael Nadal onesvestio se na konferenciji za novinare.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.