Nacionalni info dan o omladinskoj komponenti Erazmus+ programa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2016, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nacionalni info dan o omladinskoj komponenti Erazmus+ programa

Fondacija Tempus, u okviru Erazmus+ nedelju, u petak 28. oktobra, u Zadužbini Ilije M. Kolarca u Beogradu, organizuje Nacionalni informativni dan o omladinskoj komponenti Erazmus+ programa. Rok za prijavu je 24. oktobar do podne.

Na informativnom danu prvi put će biti predstavljena mogućnost direktne predaje projekata u okviru Ključne aktivnosti 1 (mobilnost mladih) u Srbiji, gde organizacije i institucije iz Srbije mogu da, u ograničenom kapacitetu, podnesu projekat Fondaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Tempus kao telu odgovornom za sprovođenje Erazmus+ programa u Srbiji.

Program je namenjen organizacijama mladih i za mlade, kancelarijama za mlade, kao i organizacijama i institucijama koje rade sa mladima.

Učesnici skupa imaće priliku da dobiju informacije kakve su mogućnosti Erazmus+ programa otvorene za organizacije iz Srbije, da saznaju nešto više o predstojećim rokovima za podnošenje projektnih predloga, kao i da upoznaju Erazmus+ tim i postave pitanja osoblju Fondacije Tempus, navodi se u pozivu.

Zainteresovani za učešće mogu da se prijave popunjavanjem formulara koji se nalazi ovde.

Početak programa najavljen je za 10 časova.

Zbog ograničenog broja mesta, prilikom odobravanja učešća, Fondacija Tempus će imatu u vidu princip ravnomerne regionalne zastupljenosti.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem mejla mladi@tempus.ac.rs.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.