NIKOLA LAZETIĆ OPET CRVENO-BELI

Izvor: Kurir, 01.Sep.2010, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLA LAZETIĆ OPET "CRVENO-BELI"

Svuda prođi kući dođi - Nikola Lazetić je ponovo u Vojvodini. Kapiten Crvene zvezde u prošloj sezoni se na ružan način rastao sa dojučerašnjim klubom zbog sukoba sa sportskim direktorom Ivanom Adžićem, pa se čini gotovo logično da je utehu našao u staroj ljubavi. Vojvodina je uspela da ga privoli da ponovo obuče njen dres, kojeg je nosio pre 12 godina.

- Vratio sam se u klub u kojem sam igrao i za koji me >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vežu lepe uspomene. Moje ambicije nisu presahle, a nisam ljut ni na koga. Želim da igram na nivou prošlogodišnje sezone. Ne obećavam da ću biti čarobnjak, ali imam dobru volju i želju da pomognem ovog mladom timu - rekao je Lazetić, a preneo Mondo na predstavljanju u Novom Sadu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igraćemo u Evropi

Izvor: Blic, 02.Sep.2010, 01:40

Vratio sam se u klub u kojem sam igrao pre dvanaest godina i za koji me vežu lepe uspomene. Moje ambicije nisu nestale. Želim da igram na nivou prošlogodišnje sezone. Ne obećavam da ću biti čarobnjak, ali želim da pomognem ovom mladom timu Vojvodine...Novosadski klub mi je ponudio da ovde završim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.