NEMA PREDAJE: Del Potro se VRAĆA na teren, evo i KADA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2017, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA PREDAJE: Del Potro se VRAĆA na teren, evo i KADA (VIDEO)

Veliki Novakov prijatelj pauzira još od Majamija.

Još od turnira u Majamiju, nije bilo Huana Martina Del Potra. Veliki prijatelj Novaka Đokovića, poslednji meč imao je u šesnaestini finala na Floridi, kada je eliminisan od Švajcarca Rodžera Federera.

🌧🎾 pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << twitter.com/k5l8n0Zw93

— Juan M. del Potro (@delpotrojuan) April 25, 2017

Posle toga, Del Potro je zbog povrede preskočio učešće u Monte Karlu i Barseloni. Argentinac je, podsetimo, uprkos tri operacije uspeo da se vrati u vrh svetskog tenisa, ali očigledno da se posledice još uvek osećaju.

Osvajač srebrne medalje sa Olimpijskih igara u Riju i zlatne, sa Dejvis kup selekcijom Gaučosa, trenutno se priprema za nastavak sezone.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mari bez borbe do osmine finala u Barseloni

Izvor: B92, 26.Apr.2017, 13:09

Britanac Endi Mari plasirao se bez borbe u osminu finala ATP turnira u Barseloni, pošto mu je Bernard Tomić predao meč bez borbe. Prvi teniser sveta koji je planirao da propusti ovaj turnir, naknadno je zatražio vajld kartu i tako na ovom turniru nastavio da se polako vraća iz povrede lakta.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.