NE ŠALE SE: Partizan savladao Megu u Sremskoj Mitrovici

Izvor: HotSport.rs, 11.Maj.2016, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ŠALE SE: Partizan savladao Megu u Sremskoj Mitrovici

U drugom kolu “B” grupe Superlige Srbije Partizan je kao gost savladao Mega Leks 85:81 (21:24, 30:18, 16:14,18:25).

Partizan je pokazao da je ozbiljan kandidat da se sa Crvenom zvezdom bori za titulu prvaka Srbije. U meču koji je jedan od odlučujućih u borbi za prvo mesto u grupi i nešto lakši put do finala, crno-beli su lako izašli na kraj sa finalistom ABA lige Mega Leksom 85:81.
Četa Aleksandra Džikića dobro je otvorila meč i povela sa 10:4, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ali je Mega uzvratila serijim 13:3 i stigla do prednosti 17:13. Zaslužan za buđenje čete Dejana Milojevića bio je mladi Zubac. Mega Leks je prvu četvrtinu završio sa prednošću 24:21. Nastavak je doneo daleko bolju igru Partizana. Krenuo je crno-bele šut za tri poena, u seriju koševa ušao je Veličković, te je Partizan deonicu završio sa 30:18, to jest 51:42 u korist “parnog valjka”.
Treća četvrtina je odigrana u egalu, Partizan je dobio 16:14, ponovo zahvaljujući iskusnom Veličkoviću koji je pogađao iz svih pozicija. Da će Partizan upisati dva boda bilo je jasno početkom poslednje četvrtine kada su gosti otišli na maksimalnih 15 poena razlike 75:60. Do kraja utakmice Mega je uspela dosta da umanji poraz protiv Partizana, ali joj to neće mnogo pomoći u borbi da izbegne Crvenu zvezdu u polufinalu Superlige Srbije.
Kod pobednika su tri igrača postigla po 15 poena, a to su bili Veličković, Vitkovac i Džons. Sa 12 poena dvocifren je još bio Cvetković. Sa druge strane Nikolić je imao 14 poena, Ivanović 11, a Janković i Zubac po 10 koševa.

MEGA LEKS – PARTIZAN 81:85 (42:51)
MEGA LEKS: Rašić, Đoković, Veljković, Ivanović, Zubac, Pavlović, Luvavu, Zagorac, Popović, Simeunović, Nikolić, Janković.
PARTIZAN: Cvetković, Aranitović, Džons, Murić, Marinković, Veličković, Vitkovac, Koprivica, Milutinović, Vilijams, Vrabac, Vilson.


The post NE ŠALE SE: Partizan savladao Megu u Sremskoj Mitrovici appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novica “ubica“ hladan kao špricer, Partizan konačno srušio Megu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2016

Posle tri poraza, dva u Jadranskoj ligi i onog u finalu Kupa Radivoja Koraća, crno-beli se radovali protiv ekipe Dejana Milojevića..Partizan je večeras dobio Mega Leks prvi put u sezoni! Crno-beli su slavili na gostovanju u Sremskoj Mitrovici sa 85:81 (21:24, 30:18, 16:14, 18:25) u derbi utakmici...

Nastavak na MozzartSport.com...

DOBRO PAMTIM SVE: Da li je sada Andrija Živković dokazao ljubav prema crno-belima? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Maj.2016, 00:02

Mladi as oglasio se na Instagramu odmah po završetku meča u kome je Partizan osvojio 13. titulu u Kupu Srbije.. . Andriji Živkoviću je sigurno teško palo što nije bio na terenu stadiona u Gornjem Milanovcu. Ipak, to ga nije sprečilo da okači sliku saigrača, gde je i on na pripremama u timu,...

Nastavak na HotSport.rs...

Novi peh za Megu - Povredio se Ivanović (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2016

Vicešampion regionalne lige desetkovan je povredama, a novi peh je zadesion ekipu Dejana Milojevića na utakmici sa Partizanom...Košarkaški klub Mega Leks nikako ne može da zbije redove i veže nekoliko utakmica u najjačem sastavu zbog konstantnih problema sa povredama igrača...Sezona još nije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.