NBA: Memfis izborio majstoricu

Izvor: B92, 14.Maj.2011, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Memfis izborio majstoricu

Košarkaši Memfiz Grizlisa pobedili su Oklahoma Siti Tandere sa 95:83 i izjednačili na 3:3 u polufinalnoj seriji 'Zapada'.

Pobednik te serije u finalu konferencije sastaće se sa Dalas Maveriksima, koji su maksimalnim rezultatom, sa 4:0, eliminisali branioce titule Los Anđeles Lejkerse.

Grizlisi su loše ušli u meč, ali su deficit od deset poena nadoknadili odličnom odbranom i u drugoj polovini susreta su nadmašili Tandere sa 51:29 za konačan trijumf.

Odlični >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zak Rendolf postigao je 20 od svojih 30 poena, ujedno rekordnih u karijeri, u drugom poluvremenu, a uz to je imao i 13 skokova. O Džej Mejo, koji se u noći između petka i subote našao u prvoj petorci u plej ofu, dodao je 16 poena, dok je Majk Konli postigao 11.

Najbolji strelac Oklahome Kevin Durant postigao je samo 11 poena i imao je šut 3/14, dok je najefikasniji kod Tandera bio Rasel Vestbruk sa 27 poena.

Odlučujuća utakmica te serije igra se u nedelju.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Memfis produžio seriju protiv Oklahome do sedmog meča

Izvor: Blic, 14.Maj.2011

Košarkaši Memfisa su pobedom nad Oklahomom zadržali nade da će se plasirati u finale Zapadne konferencije gde se odavno nalazi Dalas. Zek Rendolf i drugari su trijumfom nad Tandersima od 95:83 izborili majstoricu, odnosno sedmi meč koji će odlučiti ukupnog pobednika serije. ..Uskoro opširnije....Povezane...

Nastavak na Blic...

Memfis pobedio i zakazao majstoricu sa Oklahomom

Izvor: Blic, 14.Maj.2011

Košarkaši Memfisa su pobedom nad Oklahomom zadržali nade da će se plasirati u finale Zapadne konferencije gde se odavno nalazi Dalas. Zek Rendolf i drugari su trijumfom nad Tandersima od 95:83 izborili majstoricu, odnosno sedmi meč koji će odlučiti ukupnog pobednika serije. ..Grizlije je do treće...

Nastavak na Blic...

Memfis izborio 'majstoricu' (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 14.Maj.2011

U šestoj utakmici polufinala plej ofa Zapadne konferencije američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Memfis je jutros na svom terenu savladao Oklahomu sa 95:83 i izjednačio rezultat na 3:3 u seriji u kojoj se igra do četiri pobede. Odluka o pobedniku ove serije

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Memfis izborio majstoricu u Oklahomi

Izvor: Vesti-online.com, 14.Maj.2011

Košarkaši Memfisa izborili su majstoricu polufinala plej-ofa Zapadne konferencije pošto su iskoristili prednost domaćeg terena u šestom meču i savladali Oklahomu sa 95:83...Na izuzetno važnoj pobedi Grizlisi mogu da zahvale Zeku Rendolfu, koji je meč završio sa 30 poena i 13 skokova. Memfis...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.