NBA DRAFT 22. JUNA: Seltiksi prvi biraju

Izvor: Press, 18.Maj.2017, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA DRAFT 22. JUNA: Seltiksi prvi biraju

Drugi će birati L. A. Lejkersi, dok će treći pik otići u Filadelfiju. Zatim slede Finiks, Sakramento, Orlando ...
foto: novosti.rs
Draft lutrijom, koja određuje prvih 14 pozicija za biranje na predstojećem NBA draftu 22. juna u "Barkliz centru" u Bruklinu, odlučeno je će prvog pika ove godine dobiti Boston Seltiksi, koji su imali najveće šanse i pre žreba.
Drugi će birati L. A. Lejkersi, dok će treći pik otići u Filadelfiju. Zatim slede Finiks, Sakramento, Orlando, a u top 10 su još Minesota, Njujork, Dalas i još jednom Kingsi.
 
Pogledaj vesti o: NBA,   Nju Jork

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Pirs poručio Seltiksima: Trejdujte pika

Izvor: MVP.rs, 18.Maj.2017

Popularni Istina je savetovao menadžment svoje nekadašnje ekipe...Boston Seltiksi su na nedavno održanoj NBA lutriji dobili pravo da sa prve pozicije biraju igrače na narednom Draftu. U pitanju je pik Bruklin Netsa na koji oni imaju pravo zbog trejda iz 2013. godine, kada su Netsima poslali Kevina...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.