NBA: Artest uz zvuk sirene! (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 28.Maj.2010, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Artest uz zvuk sirene! (VIDEO)

Duh Alfreda Hičkoka, maga trilera, bio je noćas prisutan u "Stejpls Centru" u Los Anđelesu! Šampionski sastav iz Kalifornije, posle, blago rečeno dramatičnog finiša, pobedio je Finiks Sanse rezultatom 103:101 poenima - ne Kobija Brajanta, već Rona Artesta, uz zvuk sirene i, tako, poveo u finalnoj seriji Zapadne konferencije sa 3:2!Naime, 3,5 sekundi pre kraja, gosti su trojkom Džejsona Ričardsona - o tablu (!) izjednačili na 101:101, da bi, posle tajm-auta, Artest bio najbolji u skoku i loptu posle promašaja Brajanta iz teške pozicije, iz još teže situacije - iz okreta, poslao u koš (o tablu) i izazvao neopisivo slavlje u košarkaškom hramu u El-Eju!  To je Artestu bio četvrti poen na utakmici.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Ron Artest doneo trijumf Lejkersima

Izvor: B92, 28.Maj.2010

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa savladali su Finiks Sanse sa 103:101 u petoj utakmici finalne serije Zapadne konferencije NBA lige i sada vode sa 3-2 u pobedama...Odlučujući pogodak postigao je bek Lejkersa Ron Artest u poslednjoj sekundi utakmice, nakon [to je uhvatio loptu posle Brajantovog promašaja...Najbolji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.