NAJAVA DANA (subota, 11. jul): Vilijamsova i Muguruza se bore za titulu na Vimbldonu! Igra se fudbal širom Evrope i sveta...

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2015, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (subota, 11. jul): Vilijamsova i Muguruza se bore za titulu na Vimbldonu! Igra se fudbal širom Evrope i sveta...

Pogledajte koji nas to najzanimljiviji događaji očekuju danas

7899: VILIJAMS. - MUGURUZA G., 15.05

(Tenis, Vimbldon)


Finale ženskog singla na Vimbldonu. Serena je velik ifavorit, pregazila je sve dosadašnje protivnice na turniru, mada je se može reći Muguruza igrala veoma dobro i agresivno. Do sada su se sastale tri puta, a Amerikanka je bila bolja dva puta. Muguruza >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je jedini put slavila na Rolan Garosu prošle godine. Nisu se sastajale na travi do sada. Vilijasmova je do sada pet puta osvajala Vimbldon.

7628: ROŽER/TEKO- MARI/PIRS, 16.20

(Tenis, Vimldon)


Finale muškog dubla na najstarijem teniskom turniru na svetu. Sastaju se Žan-Žulijan Rožer/Orija Teko i Džejmi Mari/Džon Pirs. Nema sumnje da će Britanci biti svim srcem uz Džejmija Marija jer su ostali bez pedstavnika u singlu. Ovi parovi su se sastali do sada tri puta, a sa 2:1 u pobedama vode Rožer i Teko. Nisu nikada igrali na travi do sada.

4805: GAMBA - KOFU, 12.00

(Fudbal, Japan 1)


Prilično su izjednačene bile ove ekipe u poslednjih pet međusobnih susreta. Gamba je slavila na dva susreta, Kofu takođe na dva, a jednom je bilo nerešeno. Od ukupno deset međusobnih mečeva Gamba je dobila šest a Kofu tri. Ovo je početak druge faze takmičenja. U prvoj je Gamba završila kao četvrta, dok je Kofu bio 12.

5403: MALME - EREBRO, 16.00

(Fudbal, Švedska 1)


Malme se nalazi na petom mestu na tabeli, dol je Erebro  dva mesta od dna.Malme već dva kola ne zna za pobedu. U poslednjih pet utakmica ima dva poraza, remi i dve pobede. Erebro ima tri remija poraz i pobedu u poslednjih pet mečeva u ligi. U poslednjih šest mečeva Malme je bio bolji u tri meča, Erebro u dva, a jednom je bilo nerešeno.

4524: VITORUL - KLUŽ, 17.30

(Fudbal, Rumunija 1)


Meč prvog kola rumuske lige. Kluž je proteklu sezonu završio na trećem mestu u ligi, dok se Vitorul borio i izborio za opstanak. U poslednjih šest susreta Vitorul je slavio dva puta, Kluž je bio bolji tri puta a jednom je bilo nerešeno. Kluž vodi u ukupnom skoru pobeda sa 3:2.

5603: VOLERENGA - SANDEFJORD, 18.00

(Fudbal, Norveška 1)


Sandefjord je u užasnoj seriji od 12 utakmica bez pobede u ligi. Od toga je imao devet uzastopnih poraza, a sada je vezao tri remija.Volerenga takođe ne zna za pobedu več 12 mečeva zaredom i ima tri remija u poslednja tri kola. U Poslednja četiri međusobna duela oba tima su slavila po dva puta.

4602: ZAGREB - OSIJEK, 19.00

(Fudbal, Hrvatska 1)


Meč prvog kola hrvatskog šampionata. Sastaju se petoplasirani i osmoplasirani tim iz prošle sezone na tabeli od deset klubova. Kako im pozicije kažu igrali su promenljivo. Zanimljivo, od prethodnih pet utakmica Osijek je slavio na svih pet! Osijek je uspešniji i u ukupnim pobedama, vodi sa 23:16.

4525: STEAUA - PETROLUL, 20.00

(Fudbal, Rumunija 1)


Ovo je duel prvog kola rumunskog šampionata. Sastaju se aktuelni prvak Steaua i Petrolul iz Ploještija. Petrolul je prošle sezone završio kao peti I nije uspeo da izbori izlazak u Evropu jer je zaređao tri poraza u poslednja tri kola. Steaua brani titulu ove godine ali je u velikim finansijskim problemima, tak oda će biti zanimljivo videti hpće li uspeti da se odbrani od Targu Mureša i ove sezone.

1502: SANTOS - FIGUIRENSE, 23.30

(Fudbal, Brazil 1)


Santos je u veoma lošij formi. U seriji je od četiri uzastopna poraza. Ima samo jednu pobedu u prethodnih 11 utakmica i nalazi se u zoni ispadanja. Figuirense igra promenljivo. Ima dve povede, dva remija i poraz u poslednjih pet mečeva. Poslednja tri meča dobio je Santos, a u 11 od ukupno 14 duela slavio je domaćin.

GRČKA M20 - SRBIJA M20, 16.30

(Košarka, EP U20)

Sudar četvrtog kola grupe B na Evropskom prvenstvu za igrale do 20 godina. Srbija je prva na tabeli sa tri pobede, dok je Grčka četvrta sa jednom pobedom iz tri duela. Grčka ima bolji međusobni skor. Od četiri duela u ovom uzrastu slavila je tri puta. Nadamo se da će ovoga puta biti drugačije,  a forma od deset pobeda Srbije u poslednjih deset mečeva obećava upravo takav ishod.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Finale ženskog Vimbldona: Ko je čudesna Muguruza koja preti Sereni?

Izvor: Blic, 11.Jul.2015

Prva teniserka sveta protiv 20. na rang listi, jedna odlično zna kako se osvajaju grend slem titule, druga debituje u finalima najvećih turnira - Serena Vilijams igra protiv Garbine Muguruze za trofej Vimbldona ove subote od 15 časova...Amerikanka je kao najbolja na svetu i prva nositeljka, a najprestižniji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.