NA ZAVRŠNOM TURNIRU NOLE PROTIV NADALA, BERDIHA I RODIKA

Izvor: Kurir, 16.Nov.2010, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA ZAVRŠNOM TURNIRU NOLE PROTIV NADALA, BERDIHA I RODIKA

LONDON - Na završnom godišnjem ATP turniru osmorice najboljih tenisera sveta, Novak Đoković će igati u A grupi, a protivnici će mu biti Španac Rafael Nadal, Čeh Tomaš Berdih i Amerikanac Endi Rodik, odlučeno je danas žrebom u Londonu.

U B grupi će igrati Švajcarac Rodžer Federer, Šveđanin Robin Soderling, Britanac Endi Marej i Španac David Ferer. Dvojica prvoplasiranih igrača iz obe grupe plasiraće se u polufinale.

Turnir će biti održan u londonskoj O2 areni od 21. do 28. novembra.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković s Nadalom, Berdihom i Rodikom

Izvor: Politika, 16.Nov.2010

Novak Đoković (treći na svetskoj listi) igraće protiv prvog „reketa” sveta Španca Rafaela Nadala, Čeha Tomaša Berdiha (6) i Amerikanca Endija Rodika (8) u grupi na završnom turniru za osam najuspešnijih tenisera u sezoni, koji u nedelju počinje u londonskoj dvorani „O2”...Naš as se...

Nastavak na Politika...

ATP Razotkrivanje: Novak, neukrotivi fenomen iz Srbije

Izvor: Blic, 17.Nov.2010, 13:10

Novak Đoković je najavio da će dati sve od sebe da na završnom turniru sezone napravi bolji rezultat nego prošle godine i ostvari bar plasman u polufinale..."Ova godina je bila puna uspona i padova. Šest meseci nisam igrao dobro, faktori sa strane su uticali na rezultate i mučio sam se sa zdravljem....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.