Mutko: Kriza u Fifi je poremetila komunikaciju

Izvor: Akter, 23.Jul.2015, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mutko: Kriza u Fifi je poremetila komunikaciju

Ruski ministar sporta Vitalij Mutko izjavio je danas da je korupcionaška kriza u Međunarodnoj fudblaskoj federaciji (Fifa) narušla komunikaciju sa tom organizacijom

Posle hapšenja brojnih čelnika Fife u sklopu istrage o korupciji, što je najveći skandal u istoriji te organizacije, njen predsednik Sep Blater podneo je ostavku i za sedam meseci napustiće svetsku kuću fudbala posle 18 godina na njenom čelu.

Mutko se danas sastao sa Blaterom u Sankt Peterburgu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << gde će u subotu biti obavljen žreb za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji. To je prvo Blaterovo putovanje u inostranstvo, od početka skandala u Fifi, krajem maja.

"Komunikacaja sa Fifom nije laka kao što je bila... Sada očekujemo promene u administraciji u februaru, a naša komunikacija je ponekad narušena", rekao je Mutko.

Izbori za novog predsednika Fife održaće se 26. februara naredne godine.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Loša komunikacija Rusije i FIFA

Izvor: B92, 24.Jul.2015, 09:00

Ruski ministar sporta Vitalij Mutko izjavio je da je korupcionaška kriza u Međunarodnoj fudblaskoj federaciji (FIFA) narušla komunikaciju sa tom organizacijom...Posle hapšenja brojnih čelnika FIFA u sklopu istrage o korupciji, što je najveći skandal u istoriji te organizacije, njen predsednik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.