Muslin: Zalaganje prvi uslov za igranje u reprezentaciji

Izvor: N1 televizija, 05.Maj.2016, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin: Zalaganje prvi uslov za igranje u reprezentaciji

Novi selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je za B92 da je pred njim veliki posao jer svi očekuju plasman na Mundijal u Rusiji

Nekadašnji trener Crvene zvezde, Bordoa, Levskog, Standarda, poručio da će igrači ubuduće morati sa mnogo više žara igraju za državu i nacionalni dres.

- Velika je čast, ali i obaveza biti selektor. Svi očekuju da se kvalifikujemo na veliko takmičenje posle šest godina pauze, veliki posao je pred nama, ne samo za mene, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nego za sve i moraćemo brzo početi da radimo - izjavio je Muslin.

Smatra da je tokom prethodnih neuspešnih kvalifikacija često započet posao, ali ne i završen.

- Možda je trebalo pustiti neke selektore da idu do kraja. Ipak, najveći krivci su igrači, pokušaću da im dam ljubav prema dresu, da igraju sa više žara, želje. Motivacija je veoma važna jer se za reprezentaciju ne igra za novac, već iz ljubavi prema zemlji. Sve naše komšije iz SFRJ to imaju, ako uspemo to da rešimo, uz kvalitet koji imamo, ali i tešku grupu, verujem u uspeh.

Prema njegovim rečima grupa je teška, iako nema zvučnog rivala.

- Vels, Austrija i Irska su jaki protivnici. Niko ne može da se pobedi bez jakog zalaganja i to je prvi uslov za igranje u reprezentaciji.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.