Muslin: Bilo je bolje nego što rezultat govori

Izvor: MozzartSport.com, 29.Sep.2016, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin: Bilo je bolje nego što rezultat govori

"Da smo imali malo više vremena da radimo i treniramo, drugačije bi sve to izgledalo", tvrdi selektor Orlova

Selekcija sastavljena od igrača iz domaćeg šampionata poražena je od katarske legije stranaca u meču zatvorenog tipa u Dohi (0:3), a igrači Superlige koji su prvi put igrali zajedno, mnogo bolji utisak ostavili su u drugom poluvremenu.

"Mislim da je sve bolje izgledalo nego što to rezultat govori. Naivno i nesrećno smo primili golove, do 20 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << smo igrali dobro, ali su momci pali posle tog prvog gola. U drugom poluvremenu je usledila dobra reakcija, momci su bili bolji, imali nekoliko prilika ali je izostala realizacija. Treba imati na umu da je ova ekipa bila prvi put na okupu, da smo imali samo jedan trening i da nismo imali vremena da se malo uigramo. Nemam primedbe na borbenost, pokazanu želju,pogotovo u drugom delu igre. Nadam se da ćemo nastaviti da radimo i siguran sam da će sve izgledati mnogo bolje kad se igrači naviknu jedni na druge, jer ima tu interesantnog materijala za neku budućnost", rekao je selektor Slavoljub Muslin.

Musline, bio si u pravu: Superliga nije ni za Katar

Katar se predstavio sa legijom stranaca, a pogotovo strelcem tri gola, južnoamerikancem Soriom.

"Katar ima mnogo stranaca, a Soria je napravio razliku. Bez obzira, naivno smo malo primili golove u drugom delu prvog poluvremena, ali da smo imali malo više vremena da radimo i treniramo, drugačije bi sve to izgledalo. Bio je i dug put, igrači su bili malo umorni i važno je da se niko nije povredio. Momci treba da nastave sa igrama u svojim klubovima i da napreduju, a nadam se da ćemo nastaviti da se okupljamo", istakao je Slavoljub Muslin.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katar je ''legija stranaca'', Muslin tvrdi da Srbija nije bila loša!

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2016

Iako konačan rezultat drugačije govori, selektor Slavoljub Muslin uverava da se naši superligaški fudbaleri nisu tako loše predstavili u Kataru...Reprezentacija Srbije večeras je u prijateljskoj utakmici protiv Katara u Dohi poražena rezultatom 3:0, a sve dileme oko pobednika rešene su već u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.