Musli i Nedović za pobedu Unikahe

Izvor: MVP.rs, 20.Apr.2017, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Musli i Nedović za pobedu Unikahe

Srpski košarkaši su nastavili da briljiraju u Endesi.

U večeri u kojoj je fokus evropske košarkaške javnosti bio na utakmicama četvrtfinala Evrolige u Malagi su se sastali Unikaha i Tenerife. Ova dva tima su odigrala meč 31. kola Endesa lige koji je pripao domaćinu rezultatom 88:67. Ovaj susret je odigran ranije kako bi ekipa Tenerifa bila slobodna u terminu održavanja Fajnal fora FIBA Lige šampiona, čiji će biti domaćin od 28. do 30. aprila.

Najefikasniji >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << u ubedljivoj pobedi domaćih bio je Dejan Musli, koji je ubacio 15 poena (6/10 za dva, 3/8 za jedan) i uhvatio tri lopte za 21 minut igre. Sa po 13 poena su ga pratili Nemanja Nedović (1/2 za dva, 3/6 za tri, 2/2 za jedan) i Džamar Smit. Srpski plejmejker je svom poenterskom učinku dodao pet asistencija i dve uhvaćene lopte. Najmanje loši u dresu gostiju bili su Feran Basas sa 12 i Niko Rikoti sa 10 poena.

Ovom pobedom Unikaha se, makar na kratko, domogla pete pozicije na tabeli sa učinkom 18-9. Tenerife ima pobedu više, ali i jedan odigran meč više od tima iz Malage. Unikahu već tokom vikenda koji sledi očekuje novi izazov u domaćem prvenstvu. Izabranici Žoana Plaze će gostovati Barseloni u okviru 30. kola. Tenerife će svoj meč sa Baskonijom odigrati 4. maja.

(foto: Unicaja Baloncesto)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.