Murinjo zbog nedostatka napadača odlazi iz Reala?

Izvor: Blic, 19.Jan.2011, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo zbog nedostatka napadača odlazi iz Reala?

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo navodno razmišlja o odlasku iz Reala na kraju sezone pošto uprava kluba nije želela da ga finansijski isprati u želji da dovede jednog napadača.

Murinjo je bio besan posle remija Reala i Almerije (1:1) i za to je okrivio upravu pošto nije imao adekvatnog špica koji bi zamenio povređenog Gonzala Iguaina.

Tražio je Murinjo Fernanda Ljorentea, kasnije i Emanuela Adebajora pa onda i Miroslava Klosea ali uprava kluba nije želela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ni da čuje za transfere.

Sa druge strane, sportski direktor Reala Horhe Valdano zamerio je Murinju što je protiv Almerije na klupi ostavio Karima Benzemu koji je po njemu adekvatna zamena za Iguaina.

Ukoliko Murinjo odluči da ode, piše španski AS, neće imati malo opcija na raspolaganju. Tu će, u prvom redu biti Mančester siti i bivši klub Inter koji će jedva čekati da ga dovedu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Posebni" napušta Real?

Izvor: RTS, 19.Jan.2011

Nezadovoljan odnosm kluba prema njemu, Žoze Murinjo najavio da bi na kraju sezone mogao da napusti Madrid. Najveći problem je odnos Murinja sa generalnim direktorom Horheom Valdanom, a "Posebni" ne bi imao problem da nađe novi angažman...Žoze Murinjo je nedavno izabran za najboljeg trenera u 2010....

Nastavak na RTS...

AS: Murinjo razmišlja od odlasku

Izvor: B92, 19.Jan.2011

Španski dnevnik "As" prenosi u svom izdanju od srede da će Portugalac Murinjo napustiti klupu Reala, ukoliko se odnos uprave prema njemu ne promeni. ..Prema pisanju ovog dnevnika, Murinjo je izuzetno ljut na sportskog direktora Horhea Valdana koji ga je kritikovao nakon meča sa Almerijom jer je kasno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.