Posebni napušta Real?

Izvor: RTS, 19.Jan.2011, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Posebni" napušta Real?

Nezadovoljan odnosm kluba prema njemu, Žoze Murinjo najavio da bi na kraju sezone mogao da napusti Madrid. Najveći problem je odnos Murinja sa generalnim direktorom Horheom Valdanom, a "Posebni" ne bi imao problem da nađe novi angažman.

Žoze Murinjo je nedavno izabran za najboljeg trenera u 2010. godini, a na klupi Reala iz Madrida beleži solidne rezultate. Ipak, Portugalac je nezadovoljan odnosom "kraljevskog kluba" prema njemu, pa bi u junu mogao da napusti Madrid.

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Od kada je stigao u Real, Murinjo se nekoliko puta sukobio sa Horheom Valdanom, generalnim direktorom Madriđana, pa je nekoliko puta izjavljivao da "kraljevski klub" nema adekvatnu strukturu i da se ne kreće u dobrom pravcu.

Dodatna varnica bila je remi Reala protiv Almerije (1:1), posle kog je Valdano kritikovao Murinja, dok je "Posebni" uzvratio optužbama kako je Valdano kriv jer ne želi da dovede pojačanja.

Posle povrede Gonzala Iguaina, Karim Benzema je jedini klasični napadač u ekipi. Murinjo je tražio hitno pojačanje, pominjali se Rud van Nistelroj i Fernando Ljorente, dok je Ugo Almeida već potpisao za Bešiktaš. Ipak, Valdano smatra da je trenutni igrački kadar dovoljan za osvajanje titule u Primeri.

Ne zna se da li je Murinjo ozbiljan u nameri da napusti "galaktikose", ali je sigurno da ne morao da brine za novi posao. U redu stoje Inter, sa kojim je Murinjo osvojio titulu prvaka Evrope, kao i mančesterski gradski rivali.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.