Murinjo „za dlaku” izbegao napad nožem u La Korunji

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Mar.2011, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo „za dlaku” izbegao napad nožem u La Korunji


Prošlonedeljno gostovanje madridskog Reala Deportivu moglo je tragično da se završi po trenera Kraljevskog kluba Žozea Murinja. Naime, dan pre meča, igrači i stručni štab madridskog kluba doputovali su u La Korunju gde ih je na lokalnom aerodromu sačekao veći broj navijača Reala.
I dok je portugalski stručnjak delio autograme, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << jedan muškarac je pokušao da Murinja ubode nožem! Da nije uskočio jedan od klupskih redara da zaštiti Portugalca ko zna kako bi se ovaj incident završio, pogotovo jer je Murinjov zaštitnik uboden u ruku i završio u bolnici.
Najzanimljivije od svega je to što Realov trener nije ni primetio napad, za njega su mu rekli tek kada je ekipa ušla u klupski autobus. Na sreću, pomoću sigurnosnih kamera napadač je identifikovan, a razlog zašto se tek posle nedelju dana saznalo za ovaj incident je taj što su čelnici Reala hteli da ceo slučaj zataškaju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokušаj atentata na Murinja, povređen telohranitelj (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 05.Mar.2011

Portugalski fudbalski stručnjak Žoze Murinjo doživeo je prošlog petka pravu dramu u La Korunji, kada je na aerodromu neimenovani muškarac pokušao da ga ubije. Stravični napad desio se sasvim iznenada i naočigled nekoliko stotina prisutnih obožavalaca na aerodromu „A Coruna“, koji su okružili

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Murinjo: Ne znam ni za kakav napad na mene

Izvor: Blic, 05.Mar.2011

Trener Reala Žoze Murinjo bio je meta napada jednog fanatika na aerodromu u La Korunji, ali "Specijalni" tvrdi da i dalje ne zna o kakvom je incidentu reč. ..Murinjov čuvar po imenu Eduardo, pokušavao je da obuzda navijače da priđu Portugalcu i igračima, i tek po ulasku u klupski autobus primećeno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.