Murinjo: Ne znam ni za kakav napad na mene

Izvor: Blic, 05.Mar.2011, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Ne znam ni za kakav napad na mene

Trener Reala Žoze Murinjo bio je meta napada jednog fanatika na aerodromu u La Korunji, ali "Specijalni" tvrdi da i dalje ne zna o kakvom je incidentu reč.

Murinjov čuvar po imenu Eduardo, pokušavao je da obuzda navijače da priđu Portugalcu i igračima, i tek po ulasku u klupski autobus primećeno je da krvari.

Utvrđeno je da ima ranu promera četiri centimetra i da je uboden oštrim predmetom.

I pored toga što mediji prenose kako je Murinja incident >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << veoma zabrinuo, "Specijalni" nije želeo da prizna da se bilo šta nezgodno dogodilo.

"Zaista ne znam ništa, jer ništa nisam ni video. Došao sam u La Korunju, otišao u hotel, odigrali smo utakmicu, vratili se u Madrid. Za mene nema dalje priče”, rekao je Murinjo.

Ekspedicija Reala ima brojnu zaštitu i ovo je prvi put da se dogodilo ovakav incident.

"Imali smo uobičajenu zaštitu, koja se ne odnosi na agresiju nego na strast navijača koji žele da nam priđu. Više od toga i ne želim da znam, ne interesuje me”, dodao je Murinjo.

Bez obzira na Murinjove tvrdnje, sigurnosne kamere na aerodromu u La Korunji zabeležile su napad. Za napadača se kaže da je izrazito visok čovek i da ga je policija već identifikovala te da se uskoro očekuje hapšenje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.