Murinjo, jesi li se pokajao?

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2015, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo, jesi li se pokajao?

Još jedan fudbaler koga je Čelsi poslao na pozajmicu blista u novom klubu.

Patrik Bamford postigao je het-trik za 20 minuta za Kristal Palas.

"Orlovi" su tu utakmicu dobili 6-0 protiv ekipe Bromlija.

Mladi napadač u prošloj sezoni je igrao za Midlzbro, a ovo će mu biti debitantska sezona u Premijer ligi.

21-godišnji napadač bi mogao da bude jedan od igrača u nizu koga su "Plavci" poslali na pozajmicu, a koji je nakon toga 'eksplodirao' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u novom klubu.

Setimo se samo Danijela Stardiža, Tiba Kurtoe, Mohameda Salaha, Romelua Lukakua, Nemanje Matića i Josija Benajuna.

Stardiž je za samo jednu polusezonu u ekipi Boltona na 12 mečeva postigao 8 golova. Lukaku je za dve sezone na 67 mečeva u dresovima VBA i Evertona postigao 32 gola. Salah, Matić i Benajun su takođe u novim klubovima igrali odlično i time dokazali da je klub trebalo da im da veću minutažu. Tibo Kurtoe je u  dresu  "Jorgandžija" bio jedan od najboljih golmana u Evropi.

Da li je u pitanju 'težina' plavog dresa, ali činjenica je da svi ovi igrači bolje igraju u drugim klubovima.  Videćemo da li je i ovo nova loša procena koja će portugalskom treneru zadavati glavobolje.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.